Touw in schroef

Zit er een touw in de schroef van uw boot vast? Dan is het belangrijk dat u direct hulp zoekt. Bel dan ook direct met Vaarzeker! Wij bieden hulp op het water bij bootpech.  Als enige partij in Nederland kunnen wij hulp bieden op álle wateren, en repareren bovendien uw motor. Één adres voor alle diensten die u nodig kunt hebben.

Touw in de schroef van uw boot

Als er een lijn of voorwerp in de schroef van uw motor komt, dan zullen er technische problemen ontstaan. Zo kan de motor vastlopen of valt de motor uit wanneer u deze in wilt schakelen. Dit kan u overkomen wanneer u de haven in wilt varen, maar het kan ook gebeuren als u zich midden op het water bevindt.

touw in schroef

Touw in schroef: waarom hulp inschakelen?

Wanneer er een touw vastzit in de schroef van uw boot, is het verstandig om dit niet zelf te gaan oplossen. Hierdoor kunt u eventuele schade aan de schroef of buitenboordmotor voorkomen. Bovendien kunt u ook beter direct contact opnemen met een specialist als Vaarzeker om uw veiligheid te waarborgen. Onze botenwacht biedt de beste pechhulp op het water en aan wal. Bel ons direct via 085-3038253!

Waarom Vaarzeker?

Wanneer er een touw is vastgeraakt in de schroef van je boot, kies je voor Vaarzeker. Wij zijn de specialist op het gebied van hulpverlening en pechhulp op het water en aan wal. Bij ons profiteer je bovendien van unieke voordelen, zoals:

  • Assistentie op open water én aan de wal
  • Dekking op zowel binnenwateren als de grote meren
  • Hulpverlening voor een vast bedrag per maand mogelijk
  • Steunpunten door heel Nederland om u bij te staan in nood of bij pechsituaties

Zit er een touw vast in de moter van uw boot en bevindt u zich op open water? Neem direct contact met ons op door ons te bellen: 085-3038253. Ligt uw boot aan wal en heeft de pechhulp geen haast? Dan kunt u ook contact opnemen door ons te mailen naar info@vaarzeker.nl of door het contactformulier in te vullen.