Legenda

Klik op de onderstaande items om de laag aan/uit te zetten

  • Pechhulp
  • Grote steden
  • Hulpverlening basis
  • Hulpverlening compleet
Bossche Vaart Bossche Vaart Land Pechhulp Hulpverlening basis Hulpverlening compleet

Dekkingsgebieden

Pech op het water? Vaarzeker biedt in heel Nederland haar diensten aan. Waar je gebruik kunt maken van onze diensten hangt af van het pakket wat je gekozen hebt.

Dekkingsgebied pechhulp

Pechhulp wordt in het hele land aangeboden. Zolang een monteur vanaf de wal bij je kan komen, kun je gebruik maken van pechhulp. Alleen de Waddeneilanden zijn uitgesloten.

Pechhulp

Dekkingsgebied basis

Binnen het basis dekkingsgebied bieden wij hulp aan op alle kleine binnenwateren. Op alle kleine kanalen, meren en plassen is dit van toepassing, zoals het Alkmaardermeer, Kaag en Braassem, de Friese meren, de randmeren, enzovoorts.

Hulpverlening basis

Dekkingsgebied compleet

Het dekkingsgebied compleet is het meest uitgebreide dekkingsgebied en omvat alle Nederlandse wateren, inclusief  boothulp op het IJsselmeer, de Waddenzee én de grote rivieren.

Hulpverlening compleet

Uitsluitingen hulp op het water

Wij bieden in het hele land hulp aan, behalve de Noordzee. Daarnaast bieden wij geen noodhulp aan. Als wij denken dat je in gevaar bent, zal onze alarmcentrale voor je eigen veiligheid zo nodig de autoriteiten informeren.

Veelgestelde vragen

Waar word ik geholpen met het basis pakket?

Met het basis pakket wordt je geholpen in dekkingsgebied basis. Hier vallen de binnenwateren, dat wil zeggen kanalen, plassen, en kleine meren waar je je over het algemeen nooit meer dan 500 meter uit de kant bevindt, onder.
Met kleine meren en plassen bedoelen we bijvoorbeeld:

– Alkmaardermeer
– Lauwersmeer
– De Friese meren
– Loosdrechtse Plassen
– Vinkeveense Plassen
– Braassemermeer
– Westeinderplassen
– De Randmeren

Waar word ik geholpen met het uitgebreide pakket?

Het uitgebreide pakket biedt hulp in dekkingsgebied compleet. Hier vallen alle grote binnenwateren, zoals het IJsselmeer, Markermeer, de grote Zeeuwse en Zuid Hollandse stromen en wateren en tevens de Waddenzee onder. Kortom, alles waar je meer dan 500 meter uit de kant kunt zijn.
Onder grote meren en plassen verstaan we bijvoorbeeld:

– Markermeer
IJsselmeer
– Waddenzee
– Haringvliet
– Hollands Diep
– Grevelingenmeer
– De Biesbosch

Wat zijn de kleine lettertjes?

De volledige voorwaarden vind je hier.

Krijg ik ook pechhulp in mijn thuishaven?

Alleen als je een hulpverleningspakket hebt, hier zit automatisch pechhulp bij in, welke ook pechhulp bied in je thuishaven.

Is je vraag nog niet beantwoord?