Onze abonnementen

Kies je pakket

Pechhulp

€6,58 p.m. Meest
gekozen
  • Voorrijden
  • Pechhulp aan boord
  • Starthulp bij accuproblemen
  • In heel Nederland behalve thuishaven

Pechhulp

Ons instap pakket is alleen pechhulp en is bedoelt voor mensen die pech krijgen met hun boot en daardoor niet verder kunnen varen. Je moet in dat geval via de wal bereikbaar zijn voor een monteur, dus als je nog op het water drijft kan deze hulp niet geboden worden. Dat kan met de andere pakketten overigens wel. In alle Nederlandse havens kun je hulp krijgen, behalve op de Waddeneilanden en behalve in je thuishaven. Onze monteurs doen hun best om je dezelfde dag weer op pad te helpen.

Hulp wordt in het vaarseizoen 7 dagen per week geboden tussen 08:00 en 20:00. Buiten het vaarseizoen zijn de tijden beperkter.

Bij pechhulp krijg je kosteloze assistentie voor gevallen van pech aan de kant. Dat wil zeggen dat je met jouw boot een storing ervaart die door onze monteurs provisorisch en binnen 1 uur opgelost kan worden op locatie, waardoor je weer (tijdelijk) verder kunt varen. Je betaalt alleen voor de eventueel gebruikte onderdelen en kunt daarna je weg weer vervolgen. Als er meer dan 1 uur nodig is, dan kun je dit zelf regelen met de monteur.

Het pechhulp pakket kost slechts €6,58 per maand.

79,00 / jaar en 4,50 aanmeldkosten

Veelgestelde vragen

Wat is pechhulp?

Pechhulp is technische assistentie bij een storing, terwijl je door een monteur vanaf de wal te bereiken bent. De storing moet vervolgens binnen een uur opgelost kunnen worden, om te zorgen dat je weer verder kunt varen. De reparatie heeft een provisorisch karakter. Krijg je problemen op het water? Dan heb je een hulpverleningspakket nodig.

Waar krijg ik pechhulp met het pechhulp pakket?

In heel Nederland, behalve de Waddeneilanden en je thuishaven. Wil je ook in je thuishaven pechhulp? Neem dan pechhulp in combinatie met een hulpverleningspakket.

Zijn er extra kosten als ik pech heb?

Als je de pechhulp module hebt zijn er voor jou géén kosten, behalve gebruikte materialen. Als je die module niet aan hebt staan kun je ons bellen voor een prijsopgave.

Welk pakket moet ik hebben om hulp op het water te krijgen?

Voor hulpverlening terwijl je niet vanaf de kant bereikbaar bent, heb je het standaard of uitgebreide pakket nodig.

Wat bedoelen jullie met afslepen?

Met afslepen wordt bedoeld het naar de kant brengen van een vaartuig die dat zelf door technische problemen niet meer kan.

Wat bedoelen jullie met vlot trekken?

Met vlot trekken wordt bedoeld een vaartuig los te trekken, wanneer zij aan de grond is gelopen en sprake is van lichte grondberoering.

Is hulpverlening altijd gratis binnen de hulpverleningspakketten?

Nee. Onze diensten zijn bedoeld voor hulpverlening met een niet-spoedeisend karakter. Is er wel spoed? Dan gelden er andere voorwaarden. Lees onze uitgebreide voorwaarden goed door voor deze details.

Ik heb een boot van 5 meter, waarom betaal ik voor meer meters?

Voor hele kleine boten is de hulpverlening voor ons net zo duur als voor iets grotere boten. Daarom hanteren we een drempel bedrag voor kleinere schepen.

Is je vraag nog niet beantwoord?