Over Vaarzeker

Varen is uw passie en dit wilt u natuurlijk graag probleemloos blijven doen. Wanneer uw boot door het water glijdt, de motor zachtjes bromt of de wind de zeilen laat wapperen dan is dit ultiem geluk en volledige ontspanning. De zon schijnt en er is niets wat deze zorgeloze dag kan verstoren. Totdat ineens de motor afslaat. Ondanks uw verwoede pogingen, lukt het niet meer om hem aan te krijgen. Wilt u niet dat deze mooie dag in het water valt? Meld je dan aan als lid!

Over ons

Vaarzeker is opgericht in 2020 met als doel: het “redden” van uw vaartocht. Dit doen wij 7 dagen per week vanaf de wal of op open water, in heel Nederland. Wij doen dit exclusief voor leden, met het pakket dat bij u past en zonder hiervoor extra kosten te rekenen. Wij zagen dagelijks veel problemen ontstaan waardoor mensen niet verder konden varen, ondanks een goede voorbereiding en jaarlijks onderhoud van de motor. Hierdoor zagen veel watersporters hun vaarvakantie en vaartochten letterlijk en figuurlijk in het water vallen. Vanaf de wal zagen wij lange wachttijden, soms zelfs wel tot drie weken! Hulp vanaf open water was veelal onmogelijk. Sinds de oprichting van Vaarzeker is dat verleden tijd! Vaarzeker heeft een eigen alarmcentrale, eigen mobiele hulpdiensten, een ‘’waterdicht’’ ervaren team van hulpverleners en een grote voorraad aan reserve onderdelen.

Om al deze hulp gratis te kunnen ontvangen is het wel belangrijk om lid te zijn. Hoe fijn is het dat u zorgeloos kunt varen met uw kostbare bezit en verzekerd bent van assistentie bij problemen voor een vaste prijs zonder extra kosten. Vaar op zeker, en meld u snel aan!

Zorgeloos varen en eigen alarmcentrale voor leden

Onze ervaring is dat elke watersporter een keer problemen krijgt met zijn boot, dit zal helaas vroeg of laat gebeuren. In de meeste gevallen kun je dan niet verder varen. Dagelijkse krijgen wij veel verschillende soorten hulpverzoeken binnen. Veelal motor of stuurproblemen, op drift geraakt, een object in de schroef (touw, zeil, afval, waterplanten) of vastgelopen op een ondiepte. Wanneer leden onze alarmcentrale bellen dan krijgen zij altijd direct een hulpverlener te spreken. U krijgt niet eerst een keuzemenu of staat eindeloos in de wacht. Wij sturen u direct de juiste hulp zodat u snel weer verder kunt varen. Wanneer u geen lid bent van Vaarzeker dan betekent dit veelal het einde van uw vaartocht of de vaarvakantie en dat wil natuurlijk niemand!

Uniek in Nederland en gratis hulp

De abonnementen die Vaarzeker aanbiedt zijn uniek in Nederland. Wij bieden een combinatie van diensten aan die zowel vanaf de wal als op open water door ons aangeboden wordt. Geen enkele andere partij in Nederland biedt dit aan. Wij hebben zelfs een uniek pakket samen met het Watersportverbond ontwikkeld.

Wist u dat de meeste storingen optreden tijdens het varen op open water?

Bij alle andere pechhulp aanbieders, moet de boot verplicht aan de kade/wal liggen om hulp te krijgen. Dit resulteert er vaak in dat u een peperdure sleepboot moet regelen en lang moet wachten op hulp. Het paradepaardje van Vaarzeker is het pakket: ‘Hulpverlening Compleet inclusief Pechhulp’. Met dit complete pakket vaar je zorgeloos op het water voor een vast bedrag per maand. Veilig varen met je gezin, geen financiële rompslomp of vervelende verrassingen achteraf!

Duurzaam

De hulpdienstboten van Vaarzeker worden ingezet op veel verschillende wateren, waaronder ook wateren welke behoren tot Natura 2000 gebieden. Onze reddingsboten zijn speciaal voorzien van lage emissie motoren. Dit betekent dat de bootmotoren aan de hoogste Europese milieubeschermingseisen voldoen (013/53/EU). Hiermee zorgen wij voor een zo laag mogelijke emissie en impact op flora en fauna tijdens assistentie inzet.

Overzichtelijk dekkingsgebied met ervaren hulpverleners

Vaarzeker heeft een landelijk dekkend netwerk met veel verschillende eigen hulpboten, steun- en servicepunten. Wij maken vooral gebruik van eigen betrouwbare monteurs en professioneel materiaal. Het dekkingsgebied is helder en overzichtelijk en is afhankelijk van het gekozen pakket. Zo bieden wij zelfs hulp op het IJsselmeer en de randmeren.

Ervaren hulpverleners die je niet laten ronddobberen. Voor een vaste prijs, zonder verdere financiële verrassingen. Dat is Vaarzeker.

Daarom Vaarzeker

Hulpverlening inbegrepen

Geen nare verrassingen zoals hoge prijzen bij sleephulp. Bij Vaarzeker betaal je een vast bedrag per maand voor alle hulpverlening!

Brandstoflevering

Je bent na een lange reis bijna in de haven en plots stopt de motor ermee. Toch niet voldoende diesel. Geen nood! Vaarzeker brengt je wat diesel en je vaart alsnog zelf naar binnen.

Nautisch advies

De oversteek over het IJsselmeer aan het voorbereiden maar niet zo bekend? Onze ervaren medewerkers staan je bij met nautische adviezen.

Pechhulp aan boord

Op vakantie met de boot en ineens heb je motorpech. Vaarzeker stuurt een monteur die het probleem voor je oplost. Zo kun jij weer verder varen.

Telefonische assistentie

Je hoort tijdens het varen een vreemd geluid bij de motor. Onze mensen hebben veel technische kennis en staan je graag telefonisch bij.

Alles onder één dak

Vaarzeker is de enige partij in Nederland waar je alles bij elkaar vindt. Pechhulp aan de wal, hulpverlening op het water én zelfs de schroef weer vrij maken!

Ons dekkingsgebied

Vaarzeker biedt in heel Nederland haar diensten aan. Waar je gebruik kunt maken van onze diensten hangt af van het gekozen pakket.

Voor niet-leden

Ben je geen lid van Vaarzeker en wil je toch gebruik maken van onze diensten?