Contact

Heb je een algemene vraag, verzoek of klacht? Wij verzoeken je graag ons contactformulier in te vullen zodat onze telefoonlijn vrij blijft voor hulp aanvragen.

Wil je exact weten waar je aan toe bent en welke verplichtingen wij en jij hebben? Kijk dan in onze algemene voorwaarden.

Hoofdkantoor Nijverheidstraat 26, 1135 GE Edam
E-mailadres info@vaarzeker.nl
Telefoonnummer 085-3038253
KVK nummer 82614318

Toestemming(Vereist)

Daarom Vaarzeker

Gratis hulpverlening

Bijna alle watersporters kennen de verhalen van hoge prijzen bij sleephulp wel. Dat is met Vaarzeker verleden tijd. Je hebt al betaald voor de diensten en geniet van gratis hulpverlening.

Brandstoflevering

Je bent na een lange reis bijna in de haven en plots stopt de motor ermee. Toch niet voldoende diesel. Geen nood, wij brengen je wat diesel langs en je vaart alsnog naar binnen.

Nautisch advies

De oversteek over het IJsselmeer aan het voorbereiden maar niet zo bekend? Onze ervaren medewerkers staan je bij met nautische adviezen.

Pechhulp aan boord

Op vakantie met de boot en ineens heb je motorpech met je boot. Vervelend! Wij sturen een monteur die het probleem aan boord probeert op te lossen. Zo kun jij weer verder varen.

Telefonische assistentie

Je hoort tijdens het varen een vreemd geluid bij de motor. Zelf heb je weinig technische kennis en weet het niet te plaatsen. Onze mensen kunnen dat wel, en staan je telefonisch graag bij. bij het oplossen van motorpech met de boot.

Alles onder één dak

Vaarzeker is de enige partij in Nederland waar je alles bij elkaar vindt. Pechhulp aan de wal, hulpverlening op het water en zelfs de schroef weer vrij maken.