Onze abonnementen

Kies je pakket

Hulpverlening compleet

Vanaf €16,33 p.m. Meest
gekozen
  • Voorvaren
  • Sleephulp
  • Telefonische assistentie bij technische vragen
  • Telefonisch nautisch advies
  • Vlot trekken na vastlopen
  • Levering reserveonderdelen
  • Brandstoflevering
  • Slepen van haven naar haven
  • Verwijderen van objecten uit schroef

+Module pechhulp +15% korting I.c.m. dit pakket voor slechts €5,59 p.m. extra

  • In heel Nederland incl. thuishaven

Hulpverlening compleet: Op alle wateren uitgebreid pakket hulpverlening. Bijvoorbeeld vlot trekken, afslepen, levering van brandstof en onderdelen en verwijderen van spullen uit de schroef. Bij module pechhulp: pechhulp in heel Nederland, behalve op de Waddeneilanden.

Kies voor betalen per jaar en ontvang 10% korting.

Hulpverlening compleet

Kies voor betalen per jaar en ontvang 10% korting.Met het meest complete Vaarzeker pakket ben je verzekerd van alle hulp die je nodig hebt. Dit pakket biedt niet alleen op het binnenwater, maar óók op de grote meren en Waddenzee assistentie. Je bent dus in heel Nederland verzekerd van hulp, behalve op de grote rivieren. Het Hulpverlening compleet pakket is verkrijgbaar vanaf € 16,33 per maand (bij een bootlengte tot 7 meter).

Wanneer Vaarzeker?

Je kunt rekenen op Vaarzeker wanneer je op het water met technische problemen te kampen krijgt en afgesleept moet worden. We trekken je boot los vlot van maken? bij lichte grondberoering. Daarnaast leveren wij in het bijbehorende dekkingsgebied reserveonderdelen op het water (mits voorradig). Daarbovenop kunnen we brandstof brengen om de dichtstbijzijnde veilige haven te bereiken.

Problemen met schroef

Wanneer je problemen met de schroef hebt, bijvoorbeeld een touw in de schroef, dan stuurt Vaarzeker een duiker langs om wier, netten en touwen te verwijderen. Je kunt bij technische problemen zelfs van de ene haven naar de andere gesleept worden (maximaal 10 kilometer) als het niet ter plaatse gerepareerd kan worden.

Wil je ook technische assistentie?

Voor technische assistentie voeg je de extra module Pechhulp (€ 5,92 per maand) toe. Dan ben je daar -zelfs in de thuishaven- ook mee geholpen. Bovendien krijg je 15% korting op de module pechhulp in combinatie met dit pakket.

Informatie over vaarwater en weersomstandigheden

Naast hulp bij pech en technische problemen, staan we je ook graag te woord voor advies. Je kunt onze alarmcentrale bellen om technische vragen te stellen. Maar ook over gebied specifieke informatie van het vaarwater, of advies over de weersverwachtingen en de reis.

Looptijd

Alle abonnementen lopen voor een periode van 1 jaar en zijn daarna per maand opzegbaar. Na het afsluiten van het abonnement wordt het na 7 dagen actief.

– Pechhulp/Botenwacht wordt in het vaarseizoen 7 dagen per week geboden tussen 08.00 uur en 20.00 uur
– Buiten het vaarseizoen gelden aangepaste openingstijden
– Eventuele onderdelen benodigd voor de reparatie worden extra gerekend

Kies voor betalen per jaar en ontvang 10% korting.

Aanbieding!

Vanaf: 16,33 / maand en 4,50 aanmeldkosten

Wissen

Veelgestelde vragen

Wat is pechhulp?

Pechhulp is technische assistentie bij een storing, terwijl je door een monteur vanaf de wal te bereiken bent. De storing moet vervolgens binnen een uur opgelost kunnen worden, om te zorgen dat je weer verder kunt varen. De reparatie heeft een provisorisch karakter. Krijg je problemen op het water? Dan heb je een hulpverleningspakket nodig.

Waar krijg ik pechhulp met het pechhulp pakket?

In heel Nederland, behalve de Waddeneilanden en je thuishaven. Wil je ook in je thuishaven pechhulp? Neem dan pechhulp in combinatie met een hulpverleningspakket.

Zijn er extra kosten als ik pech heb?

Als je de pechhulp module hebt zijn er voor jou géén kosten, behalve gebruikte materialen. Als je die module niet aan hebt staan kun je ons bellen voor een prijsopgave.

Welk pakket moet ik hebben om hulp op het water te krijgen?

Voor hulpverlening terwijl je niet vanaf de kant bereikbaar bent, heb je het standaard of uitgebreide pakket nodig.

Wat bedoelen jullie met afslepen?

Met afslepen wordt bedoeld het naar de kant brengen van een vaartuig die dat zelf door technische problemen niet meer kan.

Wat bedoelen jullie met vlot trekken?

Met vlot trekken wordt bedoeld een vaartuig los te trekken, wanneer zij aan de grond is gelopen en sprake is van lichte grondberoering.

Is hulpverlening altijd gratis binnen de hulpverleningspakketten?

Nee. Onze diensten zijn bedoeld voor hulpverlening met een niet-spoedeisend karakter. Is er wel spoed? Dan gelden er andere voorwaarden. Lees onze uitgebreide voorwaarden goed door voor deze details.

Ik heb een boot van 5 meter, waarom betaal ik voor meer meters?

Voor hele kleine boten is de hulpverlening voor ons net zo duur als voor iets grotere boten. Daarom hanteren we een drempel bedrag voor kleinere schepen.

Is je vraag nog niet beantwoord?