Botenwacht

Botenwacht helpt vaarders die onverwachts pech hebben op het water. Op de weg kent iedereen de ANWB Wegenwacht, maar voor veel mensen is het onduidelijk wat ze moeten doen wanneer ze op het water te maken krijgen met (technische) problemen. Daarvoor is de botenwacht van Vaarzeker. Hier leest u alle informatie.

Botenwacht: wegenwacht voor het water

Speciaal voor watersporters heeft Vaarzeker abonnementen ontwikkeld om hulp te krijgen bij (technische) problemen met de boot. Maar ook bij andere problemen, zoals bij vast lopen of bij rommel in de schroef, staan wij voor je klaar met onze botenwacht.

Pechhulp

Met ons pechhulp pakket bieden we assistentie bij een technische storing, wanneer je aan kant ligt en dus bereikbaar bent voor een monteur. Zo ben je verzekerd van hulp door een monteur. En dit kan anders in het drukke seizoen nog een hele opgave zijn. Maar wat doe je als je problemen krijgt óp het water, bijvoorbeeld midden op het IJsselmeer?

Hulpverlening op open water

Uniek in Nederland is dat wij ook pakketten hebben voor hulp terwijl je nog niet aan de kant ligt. Op open water is de eerste uitdaging bij problemen namelijk veilig aan de kant komen. Een boot met technische problemen op het water kan door ons in sommige gevallen op het water weer opgestart worden. Als dat niet lukt slepen we het schip naar een veilige haven, waar de technische problemen dan aan de kant opgelost kunnen worden.

Bij ons uitgebreide hulpverleningspakket bieden we nog veel meer diensten, allemaal kosteloos aan. Zoals het brengen van brandstof wanneer de tank leeg is, of het vrij maken van de schroef. Maar ook telefonische assistentie door onze ervaren monteurs. Dat kan bestaan uit technisch advies, maar ook uit nautisch advies over de vaarreis.

Kortom, bij de Vaarzeker botenwacht ben je aan het juiste adres voor alle hulp!

botenwacht vaarzekerbotenwacht

 

 

 

 

 

Waarom botenwacht van Vaarzeker?

Vaarzeker biedt botenwacht aan in heel Nederland. Bij pech op het water kunnen wij u dus bijna overal helpen. Bovendien zijn wij tijdens het vaarseizoen 7 dagen per week beschikbaar. Wanneer u pech heeft staan wij dus direct voor u klaar!

Botenwacht inschakelen?

Heeft u onverwachts pech op het water? De botenwacht van Vaarzeker helpt u snel weer op de weg. Net als met de auto, kunt u ook tijdens het varen pech krijgen. Zo kan bijvoorbeeld de motor haperen of zelfs geheel uitvallen. Wij hebben abonnementen ontwikkeld voor watersporters, zodat wij hulp kunnen bieden wanneer u problemen heeft met uw boot. Heeft u een boot en gaat u regelmatig varen? Bekijk dan even ons pechhulp pakket of uitgebreide hulpverleningspakket. Zo kunt u zonder zorgen het water op!