Hulpverlening op het IJsselmeer

Met Vaarzeker kun je nu voor het eerst in Nederland voor een vaste prijs per maand hulp krijgen op het IJsselmeer, terwijl je nog niet aan de kant ligt. Bij andere aanbieders is het alleen mogelijk om pechhulp in de haven te krijgen, of hulpverlening op open water voor exorbitante bedragen. Vaarzeker maakt dat nu mogelijk voor een vaste prijs per maand, zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Het vaarwater

Het IJsselmeer is een prachtig uitgestrekt stuk water en het grootste meer van Nederland. Met historische havens als Enkhuizen, Stavoren en Hindelopen is er veel te zien. Maar ook echte zeil fanaten kunnen hun hart ophalen met grote havens en dito wedstrijden, zoals het Regatta Centrum Medemblik en de havens in Lelystad.

Er zijn meerdere verraderlijke ondieptes op het IJsselmeer, zoals het Vrouwezand, het Hop, de Steile Bank, de Mokkenbank en het Vormt. Hier ligt wel betonning omheen maar onze ervaring leert dat het toch fout kan lopen en watersporters vast kunnen lopen. Het losslepen van een schip op een ondiepte kan een dure aangelegenheid zijn, het internet staat vol met verhalen hierover. Dat is vanaf nu verleden tijd. Met ons uitgebreide pakket diensten komen we je kosteloos vlot trekken als je op een van de ondieptes op het IJsselmeer bent vastgelopen.

Vaarzeker biedt haar hele scala diensten aan op het gehele IJsselmeer. Of je nou vast bent gelopen voor Lemmer of een motorstoring krijg voor Den Oever, onze botenwacht komt je helpen!