Bootpech op het water

Bootpech op open water?  Dat kan erg vervelend zijn! Pech met de auto is lastig, maar u kunt uw auto langs de kant zetten en uitstappen. Met een boot is dat vaak minder handig. U zult aan de kant moeten zien te komen, en de problemen moeten ook nog opgelost worden. Vaarzeker kan u gelukkig bijstaan.

Bootpech op open water

Motorproblemen met de boot is al vervelend genoeg, maar u zult ook nog naar de kant moeten zien te komen. Soms kan een passerende watersporter een sleepje bieden, maar we komen ook heel vaak tegen dat er net op dat moment niemand voorbij komt. Of u vaart met een zware motorkruizer waar andere watersporters niets mee aan durven. Juist voor dat geval hebben wij pakketten in het leven geroepen waar u hulpverlening kunt krijgen op abonnementsbasis. We hebben daarvoor landelijke dekking, dus zowel op de binnenlandse wateren zoals het Sneekermeer, als het grote water zoals de Waddenzee.

bootpech

Pechhulp aan de kant

Als wij u naar de kant hebben gebracht of als u toch zelf nog aan de kant bent gebracht, zal de motor nog gerepareerd moeten worden. De watersportbranche is een seizoensbranche. Dat betekend dat alle watersportbedrijven druk zijn in de zomer en de wachttijden soms wel kunnen oplopen tot enkele weken! Wees dat voor en sluit een pechhulp abonnement af bij Vaarzeker. Onze monteurs staan klaar voor calamiteiten en kunnen u in de meeste gevallen dezelfde dag weer op weg hebben.

Wees voorbereidt en wordt nu lid

Om deze problemen voor te zijn kunt u nu lid worden bij Vaarzeker. Als enige partij in Nederland kunnen wij hulp bieden op álle wateren, en repareren bovendien uw motor. Één adres voor alle diensten die u nodig kunt hebben.

Bootpech? Neem nu contact op!

Heeft u onverwachts bootpech op het water? Vaarzeker kan u op open water en aan de kant helpen. Neem direct contact met ons op door te bellen: 085 3038253 of te mailen naar: info@vaarzeker.nl. Wij staan voor u klaar!