Ga terug naar het overzicht

Hulpdienst op het water

  • Blog
  • 16 januari 2021

Vaarzeker is dé hulpdienst op het water. Als enige in Nederland leveren wij onze diensten op alle Nederlandse wateren, of je nou op de Waddenzee ligt, of het Sneekermeer. We bieden een breed scala aan diensten aan, zodat we je vrijwel altijd kunnen helpen om weer op pad te komen.

Pech met de boot?

Pech met de boot is altijd vervelend. Het vinden van een monteur om het probleem op te lossen, is zeker in de drukke zomertijd, niet gemakkelijk. Vaarzeker biedt de uitkomst. Met ons pechhulp abonnement ben je verzekerd van hulp, ook in het hoogseizoen. Uniek in Nederland bieden wij onze diensten ook óp het water aan. Dobber je stuurloos rond op een plas? Met onze hulpverleningsabonnementen komen we je zelfs daar kosteloos helpen.

Last van wier?

De laatste jaren is de groei van wier, met name fontuinkruid, op sommige plaatsen enorm toegenomen. Het IJmeer, Gooimeer, Eemmeer, Veluwemeer en Wolderwijd staan hierom inmiddels bekend. Zeilboten lopen hierin vast, terwijl bij motorjachten de schroef vol loopt waardoor deze uiteindelijk ook stuurloos raken. Het belast bovendien motoronderdelen dusdanig dat schade kan ontstaan. Onze lokale steunpunten kunnen assisteren en maken de schroef weer vrij, zodat je zelf weer verder kunt varen.

Lege tank met de boot

Met ons meest complete pakket brengen we zelfs brandstof op het water als je tank leeg is. Hierdoor kun je alsnog zelf een haven bereiken.

Vaarzeker Botenwacht

Vaarzeker is kortom dé botenwacht partij voor iedere watersporter.

Hulp nodig bij het kiezen?

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een abonnement? Maak dan gebruik van onze handige keuzehulp.

Recente nieuws/blog berichten

Boot vastleggen

  • Blog
  • 28 april 2024
Lees meer
Bekijk het overzicht

Inschrijven nieuwsbrief

Vul onderstaand formulier in om lid te worden van onze nieuwsbrief