Pechhulp Plus

Pechhulp Plus

Pechhulp Plus

In samenwerking met het Watersportverbond heeft Vaarzeker een exclusief pakket ontwikkeld voor leden van het Watersportverbond. Dit pakket is een aanvullende dienst naast het nieuwe verzekeringspakket van het Verbond en met zorg samengesteld om het beste te bieden aan de leden van het Watersportverbond.

Uniek bij dit pakket is dat het bestaat uit pechhulp, maar tevens ook telefonische assistentie én het vrij maken van de schroef.

Bij het Pechhulp Plus pakket krijg je technische assistentie van onze monteurs wanneer de boot niet meer kan varen door een technisch mankement. Hulp van een duiker bij vervuiling van de schroef is ook opgenomen in dit pakket. Voorwaarde is wel dat je aan wal ligt en bereikbaar bent voor de monteur vanaf de kant. Verder kun je gebruikmaken van onze telefonische assistentie op technisch en nautisch gebied.

– Hulp is beschikbaar in alle Nederlandse havens inclusief je thuishaven, uitgezonderd de Waddeneilanden
– Hulp wordt in het vaarseizoen 7 dagen per week geboden tussen 08.00 uur en 20.00 uur
– Pechhulp is gratis, mits deze binnen één uur kan worden opgelost
– Eventuele kosten bij overschrijding van één uur kun je direct met de monteur regelen
– Onderdelen benodigd voor de reparatie worden in rekening gebracht

Het Pechhulp Plus pakket kost slechts €11,95 per maand.

In samenwerking met:

Veelgestelde vragen

Wat krijg je extra bij Pechhulp Plus?

Ten opzichte van het reguliere pechhulp pakket biedt Pechhulp Plus enkele voordelen die je normaal alleen bij een hulpverleningspakket kunt krijgen. Bijvoorbeeld telefonische technische assistentie en telefonisch nautisch advies. Maar ook het vrij maken van de schroef wanneer daar rotzooi in zit.

Moet ik lid zijn van het Watersportverbond voor dit pakket?

Ja, dit pakket is speciaal ontwikkeld voor leden van het Watersportverbond die daar tevens de speciale watersportverzekering via Eerdmans/Heilbron afsluiten.

Krijg ik ook pechhulp in mijn thuishaven bij dit pakket?

Ja, bij het Pechhulp plus pakket krijg je óók in je thuishaven pechhulp. Als je dus een keer bij de boot komt en die heeft een lege accu, dan staan we ook voor je klaar.

Is je vraag nog niet beantwoord?