Retour à l'aperçu

Vaarzeker et Barqo s'associent

  • Actualités
  • 14 mai 2021

Barqo en Vaarzeker slaan handen ineen voor pechhulp

À partir du 1er mai 2021, Vaarzeker et Barqo collaboreront dans le domaine de l'assistance routière. Barqo est la plateforme néerlandaise de location de bateaux. Vaarzeker propose une solution complète d'assistance au dépannage des bateaux. Désormais, les clients de Barqo peuvent compter sur le soutien technique des mécaniciens de Vaarzeker lorsque le bateau loué présente des défauts, et ce sans délai.

Barqo

Barqo is een Nederlands verhuur platform voor boten, voor zowel booteigenaren als vlooteigenaren. De klanten van Barqo zijn particuliere huurders, waarvoor Barqo een veilig en vertrouwd platform biedt. Op die manier draagt zij bij aan de deeleconomie, waardoor bestaande boten meer worden ingezet en verspilling wordt voorkomen.

 

Naviguer en toute sécurité

Vaarzeker is een Nederlandse aanbieder van service de dépannage en hulpverlening voor pleziervaartuigen op abonnementsbasis. Hiermee zijn booteigenaren verlost van hoge en ontransparante kosten bij problemen, en kunnen voor een vaste prijs per maand vrijwel onbeperkt gebruik maken van deze diensten.

Vaarzeker gaat pechhulp en telefonische assistentie organiseren

Alle boten kunnen te maken krijgen met technische problemen. Dat is heel vervelend voor huurders, maar ook voor de verhuurders. Om de huurders zo snel mogelijk weer op pad te krijgen en de verhuurders te ontzorgen, heeft Barqo Vaarzeker gevraagd om deze diensten voor haar te gaan uitvoeren. Vaarzeker is enorm trots op het vertrouwen dat Barqo hiermee in onze handen legt. De ervaren monteurs van Vaarzeker staan 7 dagen per week ter beschikking van de klanten van Barqo wanneer zij onverhoopt met technische problemen te maken krijgen.

 

Besoin d'aide pour choisir ?

Besoin d'aide pour choisir un abonnement ? Utilisez notre guide de sélection.

Nouvelles récentes/postes de blog

Voir l'aperçu

S'abonner à la lettre d'information

Remplissez le formulaire ci-dessous pour devenir membre de notre newsletter